VUODEN 2017 ENSIMMÄISET PERUSKURSSIT ALKAVAT TAMMIKUUSSA

PERUSKURSSIT

15.1 LASTEN BUDOJUMPPA

MMA KUOPIO käynnistää taas 3-6 vuotiaiden lasten budojumpan. ”KUNG FU PANDAT”.

Tämän kevään ensimmäiset harjoitukset 15.1.2017 sunnuntai.klo. 12.00-12.45

Harjoitukset sunnuntaisin klo.12.00-12.45. Ellei toisin sovita. Lapsi – vanhempi pareittain. Kesto 45 min.
Harjoitukset jatkuvat tuonne toukokuun puolen välin tietämille.

Vaatetus: liikuntaan soveltuvat jumppa-asut, myös tossut käy. Juomapullo, mielellään vesi ei mehuja.
Pieni pyyhe jalkojen pesua varten ja sandaalit tms,tatamille siirtymistä varten, myös vanhemmat.

Harjoitteet poimittu kamppailunharjoittelun maailmasta, jotka kehittävät liikkumista,tasapainoa,kehonhallintaa,mielikuvitusta ja motoriikan kehitystä. Harjoitteissa on kiintopisteitä, jotka auttavat myös keskittymään, ns rutiinit mitkä toistuvat harjoittelussa. Salin, kaverin ja opettajan kunnioittaminen kuuluvat myös näihin rutiineihin. Harjoitteet suoritetaan kiireettömästi lasten ehdoilla ja jokaisen omien kykyjen mukaan leikkimielisesti mutta kuitenkin jämäkästi.
Tervetuloa tutustumaan ja treenaaman lapsen kanssa esimerkkinä.
Paikka. Siikaranta 9. Oheisharjoittelukeskus. MMA KUOPIO ry.
Bellarannan liikuntakeidas.
Hinta koko kevät. 100e /4kk.

Tiedustelut ja yhteyden otot.
Jari Parviainen 044-7938 657 tai facebookin kautta viestinä MMA Kuopio.

22.1 JUNIORI THAIBOXING KURSSI

JUNIORI THAIBOXING
Ystäviä -Taitoa-Itseluottamusta-Kuntoa
MMA Kuopio järjestää 7-13 vuotialle suunnattua kamppailuliikuntaa MMA Kuopio, Fighthouse salilla, Oheisharjoittelukeskus . Bellarannan liikuntakeidas.
Osoite. Siikaranta 9. Kuopio.

Treenit sisältää kokonaisvaltaista liikkumista, luovaa kehon käyttöä, mielekästä tekemistä sekä henkisesti kasvattavaa kamppailuharjoittelua.
Harjoitukset sunnuntaisin klo. 13.00-14.00 Vuoden 2017 treenit alkaa 22.1.2017.
Mukaan pääsee muutaman viikon ajan.
Kesto noin toukokuun puoliväliin saakka.

Varustus t-paita, shortsit mielellään ei taskuja tai muut sisäliikunta vaatteet. Jalkojen pesua varten pyyhe ja sandaalit tms, tatamille siirtymistä varten. Treenit avojaloin ja jalat pestään aina ennen tatamille menoa.
Harjoitusvälineet; hanskat, jalkasuojat, alasuojat ja hammassuojat hommataan kurssin alkupuolella vaikka yhteistilauksena.

MMA Kuopio osallistui vuoden 2016, Thaiboxingin junioreiden SM kisoihin marraskuussa Tampereella.
Mukaan otteluihin pääsi 5 ottelijaa. Tuliaisina oli 3 SM kultaa yksi hopea ja yksi pronssi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset.
Jari Parviainen 044-7938 657 tai facebook viesti MMA Kuopio sivulla.

23.1 VAPAAOTTELUN PERUSKURSSI

Kauan odotettu vapaaottelun peruskurssi starttaa taas käyntiin. Peruskurssin pituus on 12 viikkoa (23.1 – 13.4) ja hinta on 120€, jonka voi maksaa kahdessa erässä. Ensimmäisen viikon voi kokeilla lajia veloituksetta, sekä voit tulla seuraamaan vanhempien treenajien treenejä ennen kurssin alkua. Kurssin alaikäraja on 14v. Harjoittelut sijaitsevat siikarannassa Kuopion oheisharjoittelukeskuksen tiloissa.

Kurssille otetaan maksimissaan 30 henkeä, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Varauksen voit tehdä viestillä/soittamalla 040-5598412 Herkko Lokka tai laittamalla viestiä MMA Kuopion facebook sivulle.

Peruskurssi on tekniikka/kunto painotteinen ja perehdymme tasapuolisesti pysty, sekä matto kamppailuun, joten kynnys aloittaa vapaaottelu meillä on todella pieni. Aluksi treeneissä tarvitset t-paidan ja shortsit. Teemme kurssin kuluessa yhteistilauksen harjoitusvälineistä.

Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Maanantaisin 17.10-18.40, sekä keskiviikkoisin 18.15-19.45, aamuisin myös ylimääräisiä treenejä halukkaille.

Peruskurssin valmentavat MMA Kuopiossa alusta lähtien ollut Timo Taskinen, vuoden 2016 vapaaottelun Suomenmestari Joonas Turunen, sekä Josi Kokkonen.

TERVETULOA

24.1 THAIBOXING / MUAY THAIN Peruskurssi

Kurssi käynnistyy 24.1.2017 klo.17.10-18.40Tiistai. Mukaan pääsee reilun 2 viikon ajan. Harjoitukset tiistai 17.10-18.40 ja torstai 17.10-18.40.
Kesto 12 viikkoa.
Alaikäraja 14v.
Varustus . Aluksi treeneissä tarvitset t-paidan ja shortsit sekä tatamille siirtymistä varten sisäjalkineet ja jalkojen kuivaamista varten pienen pyyhkeen.( Jalat pestään aina ennen tatamille menoa.)
Teemme kurssin kuluessa yhteistilauksen harjoitusvälineistä.

Hinta. 120 Euroa.
Paikka.MMA KUOPIO. Oheisharjoittelukeskus
Osoite. Siikaranta 9. FI-70620 Kuopio, Suomi.

Thaiboxing on erittäin tehokas pystykamppailulaji,joka on erittäin hyvä kilpailumielessä,itsepuolustukseen,harrastukseksi ja kunnon kohotukseen. Ohessa tulee paljon uusia ystävyyksiä ympäri maailman.
Kurssin aikana on mahdollisuus osallistua vapaisiin harjoituksiin, joista kerrotaan tarkemmin kurssin aikana.

Kurssin jälkeen on mahdollisuus siirtyä jatkoryhmään ja muihin MMA Kuopion tarjoamiin harjoituksiin.

Kurssin ohjaajat. Min Kyi, joka ohjaa myös kuntothairyhmän.
Juha Leskinen, jolla kokemus jokaisesta MMA Kuopion järjestämistä thaiboxing peruskurssien valmentamisesta. Sekä Jari Parviainen MMA Kuopion perustaja ja päävalmentaja, jolla 25 vuoden kokemus kamppailutaidoista. Opettanut myös Thaimaassa ja Thai-armeijan leirillä kamppailutaitoja.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset.
Jari Parviainen
044-7938 657 tai laittamalla viestiä MMA Kuopion facebook sivulle.

Tervetuloa mukaan

25.1 JUNIORI LUKKOPAINI

Junnu lukkopaini käynnistyy 25.1.2017 klo.17.10-18.10 keskiviikkona. Mukaan pääsee myös kuluvan kauden aikana. Harjoitukset keskiviikkoisin 17.10-18.10 ja sunnuntaisin 16.10-17.10.
Kausi: Tammikuu-toukokuu, sekä syyskuu-joulukuu.
Ikäraja 10-14v.
Varustus . Aluksi treeneissä tarvitset t-paidan ja shortsit sekä tatamille siirtymistä varten sisäjalkineet ja jalkojen kuivaamista varten pienen pyyhkeen.( Jalat pestään aina ennen tatamille menoa.)
Teemme kurssin kuluessa yhteistilauksen harjoitusvälineistä.

Hinta. 100€/kausi
Paikka.MMA KUOPIO. Oheisharjoittelukeskus
Osoite. Siikaranta 9. FI-70620 Kuopio, Suomi.

Lukkopaini perustuu matto, sekä pystykamppailuun, jossa vastus pyritään voittamaan, joko saamalla pisteitä tai tekemällä lukkoja. (lyönnit/potkut ovat kiellettyjä) Junnu lukkopainissa kuitenkin lukkojen/kuristuksien teko ei ole sallittua. Kurssilla keskitytään kehonhallintaan,kunno kohotukseen, sekä hallintaotteisiin lukkopainitekniikoita käyttäen.

Kurssin ohjaa Herkko Lokka, jolla kokemusta lukkopainista, thai nyrkkeilystä, sekä vapaaottelusta 10-vuoden ajalta. Hänellä hallussaan amatöörien lukkopaini SM 2 sijoitus vuodelta 2011, sekä ottelutaustaa muistakin lajeista. Muina ohjaajina toimivat myös seuran vanhemmat jäsenet.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset.
Herkko Lokka
040-5598412 tai laittamalla viestiä MMA Kuopion facebook sivulle.

25.1 KUNTOTHAI

MMA Kuopio järjestää keväälle taas KuntoThai-treenit! KuntoThaissa harjoitellaan thainyrkkeilyä riisuttuna sparrista ja kontaktista, joten kunto nousee, kroppa kovenee ja naama pysyy nättinä, kun ei tarvitse ketään lyödä naamaan. Treenit jatkuvat koko kevään ja lisää harrastajia otetaan vastaan koko kevään ajan. Varustuksina riittää t-paita ja shortsit. Yksi ilmainen kokeilukerta. Rohkeasti mukaan!

Treeniajat: Ke klo 18:45-19:45 ja Su klo 14-15
Hinta: 30e/kk tai 100e/kevätkausi

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Min Kyi
min.z.t.kyi@gmail.com